15 februari 2011

mitt nya liv

nu har jag officiellt inlett mitt nya liv. imorse steg jag upp efter en lång nästan 8h:s sömn, ja förutom att jag vaknade femhundra gånger och undrade om det inte var morgon snart. termometern visade fortfarande nästan -25 grader, och jag blev ledsen i ögat. fixade mig en oopsie-smörgås med smör, ört-färskost, ost och äggskivor. riktigt mumsigt faktiskt!
cyklade (ja ni läste rätt!) iväg till skolan, hann bara hoppa av cykeln så fick jag hoppa på med sosso & jessica och så stack vi iväg till det ortodoxa bönehuset här i stan. nu ska ni inte tro att det är något vi brukar göra på tisdagar, nej vi hade ju religion & etik förstår ni. gubben i det fina stockhuset var trevlig men lite vimsig, så åtminstone jag fick inte speciellt mycket ut av det.
kom tillbaka hit till skolan runt 12, åt broccoli, morot, mandariner och ugnskorv (med gurksallad och senap) samt en god dippsås. kanske inte regelrätt LCHF, men åtminstone lämnade jag ju bort mosen och såsen!

nu ska vi snart ha pedagogik i ett samhällsperspektiv, ser inte framemot det speciellt mycket, eftersom det brukar vara ganska tråkigt och obegripligt. men hey, vad kan man när man måste!? slutar halv tre ungefär, och efter det har jag tänkt trampa hemåt och lägga mig på soffan en stund. kalle kommer hem 4 och då blir det att fixa lite käk, sen kanske vi hinner slappa.
planen är att jag ska dansa 40 minuter zumba ikväll, men annars inte mycket. ser i alla fall framemot att få dricka en smoothie efter mitt träningspass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar