2 februari 2011

krapulapäivä

hehe, gårdagens sitz gick väl lite vilt till kanske... började med förfest hos L-M, vi spelade alias och jag hinkade i mig för allt jag var värd. själva sitzen var mellan 7 och 10 ungefär, vi sjöng och skrattade och babblade, fick ta emot straff, dansade limbo osv, mat fick vi också. stack iväg till netti efteråt, där hinkade vi i oss ännumer, jag började väl bli lite redlös kanske som hällde ut mina drinkar på golvet och mig själv... så spelade vi lite mer alias, och jag tittade på när de andra spelade biljard.
kvällen avslutades sen med en promenad hemåt tillsammans med jessica, sosso och malin. jag for till sossos och vi satt och käkade chips med dipp (jag var så nöjd efter att ha hållit mig en månad!) och babblade på om livets ups and downs i flera timmar. mycket trevligt! och eftersom vi bor grannar hade jag tänkt ta den korta vägen och gena genom snöhögarna... inte vackert, jag fick vända om när jag plumsade ner ända till midjan. när jag kommit halvvägs den riktiga vägen lade jag märke till att jag hade glömt cykeln. hahaha! min älskade sambo satt och väntade på mig (??!) när jag kom hem, och när jag hade spillt ut ett vattenglas i sängen fick jag äntligen lägga mig ner och sova. vilken kväll!

och idag har det då alltså varit värre. släpade mig mycket motvilligt iväg till skolan halv 11. vi hade en liten föreläsning, och sen fick vi göra uppgifter på datorn. blää, kunde ju lika gärna ha stannat hemma! när jag sen äntligen kom mig hem lade jag mig i sängen och sov i 2½ h. sköööönt!
nu har jag fått i mig lite bröd och yoghurt som hoppeligen hålls i. har josse på besök så nu blir det lite diskussioner innan jag sätter igång med skolarbeten. zumba ikväll tillsammans med tiina, yaay!

3 kommentarer: