14 februari 2011

jag är laddad!

idag trotsade moster T och jag kylan och stack iväg på zumba. det var verkligen härligt efter en så lång paus! och jag var otroligt nöjd efteråt, eftersom min kropp samarbetade väääldigt bra, jag var knappt svettig, men kände att jag jobbat ordentligt med musklerna ändå. älskar såna träningsdagar. det värsta är att sen jag börjat dansa zumba för anna så är det inte alls lika roligt att shejka röven på vardagsrumsgolvet längre... men då säger plånboken nejnej om jag börjar dansa flera gånger i veckan på studio z. så jag antar jag får försöka motivera mig och hålla mig till en-två dagar med instruktör.

sen har jag också mer eller mindre intressanta nyheter... nämligen säggen, alltså kalles bil, is alive, efter ca två veckors död. det var ett mirakel att vi fick igång den, med hjälp av einar som bogserade med audin. så nu är K nöjd pojke, och så hoppas jag att han får fixat bilen så fort som möjligt, så jag inte behöver vara ensam här väldigt många kvällar till. förra veckan räckte gott och väl! till helgen blir det ju revy ännu till, får se vad jag hittar på då.

för tillfället har jag mina allra första oopsies i ugnen, måste ta och provsmaka redan ikväll, så jag vet vad som väntar framöver. jag är faktiskt riktigt ivrig inför hela denhär LCHF-grejen, så får bara hoppas att jag klarar mig så jag inte behöver bli besviken. det skulle ju vara förjävligt.
det värsta tror jag nog kommer vara de dagar jag måste äta i skolan, har inte riktigt planerat hur jag tänker göra då. åtminstone vet jag att vi har ugnskorv imorgon, så det tänker jag äta + sallad, och sen kanske jag slänger med ett kokat ägg i väskan, ifall jag inte blir mätt. nog ska det väl gå bra! det jag ser mest framemot är att få börja dricka smoothies på kvällarna, mm...

nu ska jag i varje fall testa en oopsie med pålägg, en skål yoghurt, ett glas hallon-blåbärsjuice, och resten av chipspåsen från igår. halv åtta hos mej och kanske något annat skoj, sen blir det läggdags. synd att inte gubben är här, men I'll be fine!

1 kommentar:

  1. Hej.

    Tänkt bara fråg va do betalar för Zumbatimmmarna?

    SvaraRadera