17 februari 2011

ihana-ilmainen torstai


otroligt vackert väder ute, det riktigt spritter i mina ben! helst av allt skulle jag dra på mig ytterkläderna och solbrillorna och gå ut på en lååång promenad. men inte ens jag är så dum att jag går ut frivilligt i -25... kan det inte bli varmare snart!?
åt en oopsie med räk-ägg-pålägg till frukost, cyklade till skolan till 9. vi hade vår sista (tror jag?) basgruppstimme, satt väl mest och diskuterade, och sen efter rasten hade vi genusperspektiv med märta, mycket intressant idag! slutade 12 och cyklade hem.

värmde lite tacomaletköttröra som lämnat från igår + ett ägg med majonnäs, så nu är jag mätt i magen! idag känns det faktiskt lite bättre, min mage vrålar inte efter mat genast efter jag ätit. men idag drabbades jag också av ett otroligt sockersug, får hoppas det går över ännu denna vecka så jag inte gör något dumt...
ringde också några businesswoman-samtal angående sommarjobb. det ena lät rätt lovande medan jag skulle återkomma imorgon med det andra. i helgen tänker jag också fråga på ett ställe och sen på sportlovet när jag har tid att gå till ett annat personligen ska jag göra det också. så någonstans måste jag väl hitta ett jobb!?
och ifall det är någon som undrar varför jag inte lägger energi på att söka ett kvällsjobb istället så tycker jag det är viktigare att hitta ett sommarjobb. på kvällarna klarar jag mig utan slantar, men inte i tre månader utan studie/bostadsstöd!

sen har jag suttit här vid skrivbordet och läst på utvecklingspsykologitenten jag har imorgon. freud i alla sin ära, men jag förstår verkligen inte hur dethär ska lyckas, det är ju så ointressant... nu har jag i alla fall bestämt mig för en paus, tänker sätta mig på soffan och titta några avsnitt OC samt äta naturell yoghurt + bär till mellanmål. sen blir det väl så småningom dags att förbereda kvällsmaten och invänta gubben.
det enda som måste hända ikväll är att vi ska föra bort lite tomma konserver som jag samlat i skåpet i över en månad, samt panta alla kalles ölburkar. talade också med K:s mommo idag som bad mig att åka till sunds och hämta en såjordspåse, så det får väl bli en sån dag idag då. vi får se vad som händer!
skönt att vara helt ledig imorgon i alla fall, det enda jag har är tenten från kl. 2, och sen ridning och meeting med tossa på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar