1 februari 2011

helmikuu parhaimmillaan

imorse orkade jag helt enkelt inte stiga upp när alarmet på telefonen ringde, så jag snoozade mig igenom första lektionen. oops. var duktig och trampade iväg mot skolan till halv elva, men hade gärna cyklat vidare i det otroligt underbara vädret. synd att jag inte hade kameran med mig!
vi hade religion & etik, fick lyssna på en tjej som berättade om den muslimska kvinnan osv, mycket intressant. tyvärr så hade jag missuppfattat att vi skulle sluta först halv tre, fast vi egentligen slutade redan 12. så det blev en ganska onödig dag egentligen... men i alla fall kom jag ju mig upp!
fixade wookgrönsaker med hönsstrimlor + örtbatong åt mig och kalle när jag kom hem. mange och einar kom hit, och de satte sig ner och spelade playstation, nu har också patty joinat.
jag blev på ganska dåligt humör, eftersom jag frågade kalle om vi kunde gå ut på promenad i det fina vädret, men nu spelar de, och om ca en timme åker han hem. mercedes gav upp igår, så han måste sitta på med vincent. så nu är jag bitter...
vilken tur att vi har sitz ikväll! klockan halv sex får jag trampa iväg till bodgärdet på förfest till lina-marias, det blir nog trevligt tror jag. innan dess hade jag tänkt hinna dansa ett pass zumba, duscha och fixa mig.
nu tänker jag sura och spela sims tills jag lämnas här åt mitt öde. %#%Y/%6%&¤!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar