9 februari 2011

gitarrpremiär

idag tycker jag om mig själv, så idag får ni se en bild på mig. jag lovar, att en (annan) vacker dag som denna ska jag ta nya bilder på mig själv, och inte visa en som är 1½ år gammal. sen när jag har haft tid att träna istället för att ligga på soffan, och varit i solarium minst två gånger. såhär blek tänker jag då inte visa mig själv åt nån!
men som sagt, bättre dag idag, kanske beror det på vädret också.

skoldagen började motvilligt halv nio, lyssnade en stund på föreläsning, och sen fick vi sätta oss i grupper och fundera och skriva ner några rader. boooring! fortsatte med familjens dynamik, anna i all sin ära. förstår inte hur hon alltid lyckas göra allting så intressant? dock höll jag inte med om allting denna gång, vilket vi också diskuterade under maten. ja då vi inte skrattade åt killen med 5 kg mat på tallriken alltså... trampade hem i det vackra vädret, satte mig ner vid datorn och började på med tal & samtal inlämningsuppgiften. hoppade på cykeln igen, och for tillbaka till skolan för att ha min allra första gitarrlektion. det var faktiskt riktigt trevligt, och inte alls så svårt och förskräckligt som jag hade tänkt mig. vilken tur ändå att inte saana heller var något proffs. hehe.

nu sitter jag här och väntar att tiden ska gå så det blir kväll och jag får krypa ner under täcket med kalles varma armar runt mig. tills dess hade jag tänkt fördriva lite tid med att göra klart uppgiften, och sen kanske försöka släpa hit tees också.
har blivit lite friskare nu också, men känner mig inte tillräckligt fit for fight för att åka på zumba, även om jag verkligen vill göra det. men jag intalar träningsnarkomanen i mig själv att det är bättre att vila så jag inte behöver ligga hemma dubbelt längre. smart tjej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar