11 februari 2011

a (fri)day off

igår när kalle och jag satt i matbordet kom vi på den briljanta idéen att åka till årvas redan då, istället för att han skulle behöva köra av och an, och så inte jag skulle behöva ugla ensam på soffan flera dagar.
idag var jag nämligen ledig, och kalle var "så sjuk" så han stannade hemma. det säger jag nog bara, karlar och deras sjukdomar! allting måste göras så mycket bedrövligare än vad det egentligen är...
så idag har jag övat på gitarr, och tro mig, jag vågar faktiskt påstå att jag är ganska duktig för att vara nybörjare! sen har vi också varit ute på byn och kört runt lite, tittat några avsnitt OC, fått i oss lite mat, och bara slappat. otroligt skönt när det vissa dagar inte finns några måsten!
efter klockan fem hoppade jag i bilen och åkte hem-hem till nykaabi. K hade genrep på revyn, så jag tänkte lägga mina lonely-hours på något vettigt och stack iväg till stallet. bra att det var lite varmare än när jag var igår, då både elli och jag såg ut som michelingubbar där vi traskade omkring...

kati (som otåligt hade väntat hela halva dagen) satt på med mig tillbaka till årvas, och här är jag nudå igen. ingen är hemma ännu, de är fortfarande vid årvasgården. så jag har väl en stund till på mig att sitta här. sen blir det att slänga i sig lite kvällsmat, och bänka oss i soffan (hoppas jag!) med varsin godispåse.
idag när jag tittade mig i spegeln tyckte jag att jag inte ser så pjåkig ut ändå, och då är det tänkt jag ska börja med LCHF på måndag... så nu är det bäst att slänga i sig massor med onyttigheter i helgen, så jag säkert hittar motivation att sätta igång. var och en med sitt! imorgon blir det revypremiär + fest och sen på söndagen idolkonsert, så jag antar att uppdateringarna kommer lysa med sin frånvaro... men trevlig helg allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar