16 februari 2011

day two

min andra dag som "LCHF:are" har väl gått bra hittills. började återigen morgonen med en oopsie med massa pålägg, det enda som fattades var majonnäs. åt en morot till mellanmål i skolan, och sen på matrasten trampade jag hem, fixade sallad + ägg + räkor med majonnäs, mumsigt!
för tillfället har jag en tacougnsomelett i ugnen, oooh vad gott det ska bli! rörde ihop maletkött, tacokrydda, lök, en burk creme fraiche, lite riven ost, och salsasås. det skulle jag kunna äta bara sådär, tog redan flera skedar...
har mått lite illa idag, och dessutom har jag en konstig "hemlig" huvudvärk? antar att det är normalt såhär till att börja med, så jag kämpar vidare! ikväll blir det zumba, ah så härligt! synd bara att jag får åka dit ensam, när varken mamma eller moster ska ikväll. nog går det väl bra.
nu ska jag i alla fall duka fram och sätta mig vid matbordet, hoppas det är godare än det för tillfället ser ut!

update: ja, visst var det gott! men otroligt mättande... så nu ska jag väl klara mig tills det blir smoothie-dags efter zumban. igår gjorde jag dubbelt för mycket men tvingade i mig det, så idag tror jag att jag tar bara hälften. man ska väl inte äta för mycket heller, när man är på diet!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar