14 februari 2011

before night falls

innan jag kryper ner under mitt mysiga täcke ska jag berätta för er att mina oopsies var jättegoda. jag längtar tills imorgon efter skolan då jag får äta stekt halloumiost med bacon, mums!
och nu skriver jag egentligen bara för att jag har tråkigt och inte vill gå och lägga mig riktigt ännu. vi börjar nämligen först halv elva imorgon, så om jag går och lägger mig nu är det nästan garanterat att jag vaknar åtta och inte kan somna om. det är inte värt det, helt enkelt.
tittade två avsnitt halv åtta hos mej, och blev ledsen när det inte fanns fler som jag inte sett. dessutom glömde jag OC säsong 3, som jag började titta i helgen, i årvas, så nu får jag vänta några dagar innan jag får fördriva mig med det igen.
och ja, jag borde verkligen skaffa ett jobb. för tillfället är jag så uttråkad så jag tittar nästan vadsomhelst, och funderar till och med på att göra skolarbeten fyra veckor på förhand. då är det nog något som är fel! men det är bara så, att jag älskade mitt förra jobb så innerligt, så jag är rädd att jag bara ska bli besviken och led när det inte är lika roligt, det jag gör som näst. men nån gång måste man väl ge sig!
och sen tänker jag säga att nej nu vill jag boka södernresa! svärmor och svärfar sticker iväg till indien på torsdag, hur roligt hade inte det varit att åka med? en vacker dag när jag är rik och inte behöver närvara på tråkiga föreläsningar, kanske... godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar