3 februari 2011

baka en kaka?

jag måste säga att jag är otroligt sugen på att baka någonting just nu. inte bara för att det är gott och jag vill äta något sött, utan bara för att bota min baknings-abstinens. det är hårt att vara bagare och ha ett kök där man just och just ryms att breda sin smörgås. sorgligt, verkligen.
idag har jag i alla fall tänkt fixa skinkpaj, eftersom pappa skänkte mig en bit årvasskinka förra helgen, som kommer att ruttna om jag inte använder den snart. kalle har också gnällt om att jag borde göra kokosbollar åt honom, och eftersom vi blev lite oense och ledsna på varandra igår tänkte jag vara en snäll flickvän och be om ursäkt genom gottgörning. eller vad man nu kallar det.
problemet är bara att jag behöver tre ägg, men har bara två i kylskåpet. frågar är, orkar jag gå de 100 metrarna till siwa, eller ska jag skicka K och hämta när han kommer från skolan? i och för sig blir det ju inte en överraskning då, så jag vet inte.

egentligen skulle vi sluta skolan halv tre idag, men fick tryckt ihop timmarna plus att vi fick lov att göra uppgifter hemma istället, så jag kom hem strax efter klockan ett. otroligt skönt, men nu känns det som jag verkligen borde ta itu med det istället för att, som vanligt, skjuta upp det till sista minuten.
ikväll sticker kalle iväg hem till årvas för revyövning, och jag hade tänkt åka hem och rida samtidigt, men nu blev ju inte det av. så jag är öppen för förslag. meaning att om jag inte hittar sällskap sätter jag mig framför datorn och spelar sims tills min hjärna blir utan hjärnceller. sorgligt det också.
nu tänker jag i alla fall vara duktig och koncentrera mig på barns rätt i samhället (blabla...) tills det blir dags att baka. solong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar