30 januari 2011

wee-keend!

kom bara att tänka på scooter's gamla "discoplåga" weekend när jag skulle sätta rubrik för helgens händelser. så det får ni leva med idag. det är en såndär bra-dålig låt, tycker jag!
fredag efter skolan värmde jag lite pizza åt mig, packade ihop sakerna, och styrde sen kosan mot årvas. satt framför tv:n, käkade lite mat, och rände runt på byn en stund. duschade & fixade oss, och sen samlade kalle & jag ihop medpassagerarna och styrde kosan mot vasa. det var jag som fick äran att agera chaufför, gud hjälpe mig... benny & mackan hade vi med oss.
började med o'malleys, lyssnade på lite för hög musik, diskuterade, och jag blev till och med bjuden på en cider. trippade över vägen till royal där vi sen spenderade resten av kvällen. tanken var att vi skulle se bandet rock fuel, som hade keikka. tyvärr började de spela först efter klockan 3, och jag var vid det laget både trött och irriterad på hur mina passagerare uppförde sig. vi trippade efter två låtar iväg till hesburger, tryckte i oss varsin måltid, jag flippade ur för att jag kände mig som en barnvakt. klockan halv 5 var vi hemma, och jag stupade i säng.

lördagen var en ganska slö dag, egentligen. vi satt i soffan och tittade skidning och konståkning, åt lite mat emellan, var till st1 på kaffe... ja det kändes faktiskt lite som om det var jag som hade krapula, och inte kalle. på kvällen hade jag inte lust för någonting, men eftersom min andra hälft inte riktigt var inne på samma noter, och jag alltså inte hade något att säga till om den saken, så slutade det med att vi satt på med jim (och till en början också einar) hela kvällen. vi körde omkring, diskuterade med folk emellanåt, var till puben och käkade (jag var superduktig och tog bara sallad!), och hade faktiskt ganska tråkigt. jag blev lite sur, och som tur åkte vi hem redan runt halv 1.

idag, söndag, steg vi upp ganska sent, nångång runt 12. jävlar vad det är skönt att sova ändå! åt lite mat, tog det lugnt, tittade tv, och slöade bara. kalle stack till jalles för att lira lite gitarr före kl. 2, jag tittade klart skidningen och sen styrde jag kosan hem mot nykaabi. trampade iväg till stallet och var ute på en lugn och skön tur med elli. jag hann bli lite skraj en gång då vi red längs ett skoterspår på en lindo, och elli plumsade ner ca en halvmeter och nästan föll omkull. men som tur gick allt bra och det enda som tog skada var etta frambenskyddet, som sprack baktill.

nu sitter jag här vid mammas dator, har käkat en toast och en skål yoghurt, och väntar att det ska gå ner. så småningom ska jag dra på mig träningskläderna och testa mammas nya zumbaskivor, det kan bli intressant! sen väntar bastun, och efter det blir det att styra kosan hem mot jeppis igen, kalle kommer väl runt 10-tiden. kanske hinner vi börja med fringe säsong 3! I can't wait.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar