19 januari 2011

wednesday

vilken jäkla chock jag fick imorse när en klasskamrat skickade att hon inte kan komma till skolan för att de var insnöade. jag ställde mig i fönstret och såg att det var 30 cm djupa hjulspår på nylunds bageris parkering. dessutom var jag redan lite försenad eftersom jag hade stått och fixat frillan lite för länge, så det fanns ingen annan utväg än att ta bilen. problemet var bara att mina älskade lilla nissi står hemma i nykaabi och fryser. så då förstår ni kanske att jag idag fick åka iväg med kalles vrålåk, saga, svampen... ful bil har många namn. (och säg nu för guds skull inte åt kalle att jag skrev sådär!)
skoldagen gick i alla fall snabbare än jag hade trott. först hade vi basgrupp, och kan ni tänka er att märta faktiskt fick lite fart i oss! det hade jag då aldrig trott. vi fortsatte med barndom och självutveckling, fortfarande den intressantaste kursen jag haft under hela min skoltid, nånsin, men idag var jag lite för trött för att vara entusiastisk.
på lunchen hade vi möte med styrelsen, jag hade valet att sitta där eller att sticka iväg med basgruppen på lunch hem till satu. tyvärr måste jag följa min "plikt", och vad jag nu fick ut av det valet vet jag inte, utom att jag blev "sool-ansvarig". vad nu det betyder. vi avslutade sen dagen med föreläsning i naturvetenskap, som jag fortfarande tycker är det onödigaste på länge. nåja.

nu sitter jag här och fördriver tid för att undvika göra viktiga saker. jag har nämligen lovat mig själv att jag ska börja på, helst göra halvklart, uppgiften i barns språk som ska vara inlämnad på fredag. sucka mitt hjärta, men brist icke.
vilken tur att tossa är påväg till jeppis runt 6-snåret, så får jag fly undan verkligheten och träffa henne en sväng. sen tänker jag tvinga kalle att se så många avsnitt fringe att det kommer ut genom öronen. och dansa zumba, förståss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar