10 januari 2011

tillbaka till verkligheten


jag måste säga att det tog emot ganska hårt att stiga upp klockan 7:45 imorse och cykla iväg till skolan. vädret var i alla fall behagligt, det kändes nästan som sommarvärme med några plusgrader, och det enda som egentligen var fel var att de hade spärrat av infarten till skolgården, så jag fick plumsa genom snön några meter innan vi kom oss fram, jag och cykeln. bra början på dagen!
vi presenterade våra uppgifter i barns språk, och det gick faktiskt riktigt bra. om jag får säga det själv hade jag faktiskt flow idag! nu återstår bara det jobbigaste: att skriva en 3-5 sidors förklaring på innehållet jag presenterade på ca 10 minuter...

vi slutade redan klockan 12, och när jag kom hem var det tänkt att jag efter att ha avnjutit en tallrik risotto skulle sätta mig ner vid denna maskin och rista ner en sida eller två angående min observation inför morgondagens A-timme i naturvetenskap. men kan ni tänka er vad roligt det var att diska, sortera i skolmappen, plocka bort alla julsaker, spika upp julklappar på väggarna... otroligt!
och nu återstår plötsligt bara en halvtimme tills kalle kommer hem, vilket innebär att för att jag ska vara klar innan vi ska sticka iväg och storshoppa (eftersom vi inte har något annat än ettsmörpaket och två lökar i kylen) får jag nog sätta turbofart på nu. och det låter ju ganska jobbigt, eller hur?
klockan halv 8 är det tänkt att jag och moster ska ut på promenad, för att påbörja mitt hälsosamma liv, ni vet. jag hade också tänkt vara hurtig och hinna/orka med åtminstone 30 minuter zumba innan kalle och jag får unna oss tid framför tv:n med några nya avsnitt HIMYM, big bang och fringe.
visst är det väl härligt att vara studerande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar