18 januari 2011

södernresor

jag är på internetspaning! mamma tipsade idag om ett (för mig i alla fall) nytt resebolag, nazar. där hittade jag rätt billiga och bra resor, med flyg från vasa dessutom! det skulle vara super, ifall vi bestämmer oss för att sticka iväg till alanya i maj. mellan 420 och 530 euro låg priserna, och då var vissa av dem till och med all inclusive! nu gäller det väl bara att börja peppa killarna och försöka hitta en resekamrat åt mej, annars tvingar jag kalle att åka på tumanhand igen...
åh vad jag längtar tillbaka!

wasa hotel, 430-480 euro i maj. bra läge, men jag är inte riktigt övertygad... något med "aktiviteterna" på hotellet som inte riktigt var hundra för mig.

karat hotel, 470-530 euro i maj. också bra läge, men all inclusive = man borde äta där varje dag... i alla fall skulle man ju få gratis dricka!

för övrigt hade jag skoldag ½9-½1 idag, vi hade "fostran och utbildning". började med en slö föreläsning, sen fick vi göra en uppgift på moodle2. egentligen var det tänkt att vi bara skulle börja på, men när jag nu en gång var igång drog jag till och fixade hela skiten. skönt såhär i efterhand.
när jag kom hem slängde jag i mig 2 kiwi och en skål chokopuffar, och bänkade mig sen i soffan, framför need for speed undercover. kalle var inte förvånad när han kom hem. (nämnas kan väl att jag spelade 5h igår...)
vi fick besök av kalles klasskamrater jonatan och daniel, och när de åkte hem stack vi på snabbshopping till lidl. förutom att vi hamnade att vänta femtusen år i mcdonals-korsningen gick det väl rätt smidigt.
back home fixade vi supermumsig mat åt oss: franska med gräddig pepparsås, örtbatong, sallad och biffar/knackkorv. det sistnämnda för att jag vägrar äta grisbiffar, och kalle var "brutalt köttsugen". det löste vi fint, va?
sen har vi städat hela lägenheten, så nu är det rent och fint här en tid framöver igen. så himla skönt när man väl har det undan!

nu har jag tänkt avsluta detta och dansa ca 30 minuter zumba, hoppa i duschen, göra mig i ordning, och sen blir det så småningom dags att köra iväg till biografen. vi blev biosugna igår och bestämde oss idag för att åka och titta "hereafter". får hoppas att den är värt det!

1 kommentar:

  1. The travel planner18 januari 2011 23:03

    Fråga av Sari om du vill veta mera om Wasa.
    Direktflygen från Vasa, och speciellt de billigare hotellen, brukar ganska fort bli fullbokade, så om ni ska boka - gör det i god tid så blir ni inte besvikna sen.

    SvaraRadera