3 januari 2011

september 2010

september var som tur en lite lugnare månad, vilket var skönt eftersom allt det intensiva nästan tog kol på mig.
vi ordnade möhippa åt nina med picknick ute i skogen, köra finnhäst, och sen avslutades kvällen med lekar, mat och tunnbadning vid esse highland. bröllopet mellan henne och kaj kom, och kalle och jag klädde oss festligt. en riktigt fin tillställning!
vi åkte ut till svedja lägergård tillsammans med klassen, och det var det allra första steget till att börja lära känna ens en bråkdel av vår 50-personers klass.
kalle och jag fick besök av hans mamma, mommo och till och med moster ulla från åland, jag började jobba rätt ofta vid little brown bakery, och dessutom kom vi på idéen att försöka oss på musicquiz vid netti på torsdagar.
vi hade gulissitz i vasa, en otroligt rolig kväll som tyvärr slutade med att einar och jag satt ute i regnet och diskuterade livets dispyter till klockan 5 på morgonen. kalle och jag ordnade en liten inflyttningsfest med några av våra närmaste vänner, vi badade bastu och begav oss sen ut på krogen.
det var liigafinal vid kemora, och kalle och resten av "team årvas/vöro" var med. tyvärr fick jag bara nöja mig med att titta på. jag fick i alla fall köra rapakunkku i jepo.
jag började plåga mig igenom kurslitteratur, var hindervakt under fälttävlan vid nurk, det var nyinvigning på puben i årvas, delade ut studentfoton, började följa idolaudition, och sen hann vi också med en mini-bastukväll hemma hos kalle.
en av de trevligaste händelserna i september var när vi åkte iväg på vasa by night, en mycket brutal afton, i alla fall för min del. brutal, men superskoj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar