16 januari 2011

1: en favoritfilm

oj hjälp! tänk att första "frågan" ska vara såhär himla besvärlig, det får mig att rysa vid tanken att det kommer 30 till... men jag ska försöka mitt bästa!

eftersom jag har väldigt stora problem med att välja en film som skulle vara min favorit, måste jag nog nästan ta och vända det på så vis att det får bli en av mina favoriter, som jag berättar om här.
och i såna fall får det idag så lov att bli sagan om ringen - konungens återkomst.
jag vet inte hur många timmar jag nött på den filmen, i alla fall tror jag inte det går att räkna på två händer (ironiskt, eftersom filmen är hela tre timmar lång). till en början gillade jag mest filmen för att orlando bloom var med. på senare tid gillar jag nog den mer för viggo mortensens skull, ha-ha.
men man kan väl säga att jag är lite av ett sagan om ringen-fan, och att det är på den vägen jag fastnat för filmen. både första och andra filmen i trilogin har jag sett ett flertal gånger, men ingen av dem är ens i närheten lika omtyckt som konungens återkomst. jag vet egentligen inte varför jag tycker så otroligt mycket om den filmen, jag bara gör det. ni får nöja er med den förklaringen, tror jag bestämt. och om det är någon som mot alla odds aldrig har sett den (eller alla tre, för den delen) så ta för guds skull och gör det! du kommer inte att ångra dig.

(och här hade jag då tänkt lägga upp en youtube-video, men jag vet inte hur jag gör!??)

4 kommentarer:

 1. tå du e på youtubefilmin så trycker du på bädda in (kanski upota på finsk). åså kopierar du hela hande kodin o klistrar in i bloggin. sedan måst du si till att he e rätt höjd o bredd :)

  SvaraRadera
 2. alltså ja fösöka me på he, men he sto bara na typ att "användaren har hindrat inbäddning" typ!?

  SvaraRadera
 3. jaa. vissa filmer så har di lagt e så att int e gar, men di flesta så gar e no :)

  SvaraRadera
 4. nå ja fick jo e att funk no iaf, fast dende rutona vart jättestor.. tack! :)

  SvaraRadera