26 januari 2011

telefonfunderingar

att handla eller inte handla, det är frågan.... den kostar ju "bara" 160€, och jag skulle verkligen borda passa på att handla telefon nu så länge jag har pengar. men jag vet inte!?

idag hade vi återigen en lektion i skolan; barndom & självutveckling: A-timme. vi försökte ihärdigt diskutera, men det blev nog inte riktigt som vi hade tänkt oss. så kan det vara ibland. cyklade via ett daghem när vi slutade kl. 10, och frågade om sommarjobb. men det såg tyvärr inte speciellt lovande ut. sen frös jag nästan ihjäl på vägen hem, men det får man väl ta i dethär landet denhär årstiden. lekte businesswoman och ringde till ett annat dagis, där det inte heller lät speciellt lovande med sommarjobb. mitt sista hopp, ett bageri där jag jobbat förr, var värst av allt, där lovades jag absolut inget.
så nu sitter jag här och surar och funderar vad mitt nästa drag ska bli. jag tänker absolut inte jobba på fastihetsservice igen, det orkar jag inte med. suck.
en glad nyhet har jag i alla fall fått idag, och det är att vi har "sportlov" (självstudievecka) v.9, dvs. kommer jag att få åka och ränna slalom, bo i årvas tillsammans med kalle när han är ledig... great! kanske jag till och med får infångat nån slant här och där, vem vet.

nu tänker jag bänka mig i soffan och se PS. I love you i väntan på att klockan blir så mycket att det blir dags att fixa mat. idag blir det morots-risbullar med vitlöksräkor. nam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar