3 januari 2011

oktober 2010

oktober månad var också en lite mindre stressig månad.
kalles mommo fyllde 70, och vi hade storkalas på brännbergskärr. mina tårtor och smörgåstårtor fick massor med beröm, och för några sekunder kände jag mig faktiskt som konditor igen.
jag jobbade vidare vid LBB, ca 3 gånger i veckan försökte jag vara på jobb, så att jag skulle få in lite extra slantar. elli som hade fått nöja sig med att jag bara red 1 gång i veckan försökte jag klämma in 2 gånger när jag hade tid.
vi körde årets sista varmanstävlingar, först i kauhava, där volvon till min stora förtvivlan blev såld. som tur fick vi nya bilar inför nästa säsong, och årets sista tävling på jurva kördes med den nya favoriten; asconan.
jag försökte hänga med så bra som möjligt i skolan med all kurslitteratur, tentläsning osv. vi hade halloweensitz, något som också var väldigt trevligt. saknaden efter min bästa vän blev återigen lite väl stor, och jag kände mig aningen mentalt ostabil.
vi hade plättkalas åt moster + kusinerna hemma hos oss, och jag spenderade också några kvällar i månaden hemma hos dem. kalles farbror christian hade kalas, vi följde med idol på tv, hanna och jag träffades äntligen och stack iväg till kokkola för att shoppa loss... det var söu-rock funktionärsfest vid kimo uf, jag fick hämta ut mitt riktiga körkort (och intalar nu mig själv att jag får köra 30km/h för hårt), einar fyllde 18 år, tasty daze övade nästan varje helg, vi var och såg buried och wall street - money never sleeps på bio, och hann dessutom vara till o'malleys och lyssna på holy divers.
kalle var hemma i årvas och jobbade på höstlovet och jag var ensamstående en vecka, men det återgäldades under vår 1-årsdag den 30.oktober då jag blev bjuden på middag och fick göra nästan alla mina favoritsaker under dagens lopp. kvällen avslutades med dansgalan vid kristallen, en riktigt tiopoängsdag alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar