4 januari 2011

nördarna

nördarna här i gården är definitivt kalle och jag. han ligger och löser sudoku, jag ska så småningom sätta igång the sims 3 igen. även om jag till en början försökte intala mig själv att jag inte kommer att bli beroende av spelet eftersom det inte var "lika bra" som det förra, så får jag väl medge att jag hade fel. jag blir alltid beroende. och delen i min nya "diet" där jag inte ska äta bröd funkar inte speciellt bra heller. idag har jag nämligen ätit två semlor. så från och med imorgon blir min nya regel att jag får äta högst en smörgås om dagen. var och en med sitt!
egentligen ska det bli ganska skönt att flytta hem till jeppis igen nästa vecka, där det inte finns några godsaker och jag inte ens behöver hålla mig från bulla, eftersom jag inte har ett jobb inom den branschen längre. angående min arbetslöshet, så tänker jag ha "ledigt" i januari och lägga den tiden på att ta det lugnt, göra skolarbeten och söka sommarjobb. i februari har jag antagligen fått nog av att sitta och spela playstation, leka hemmafru och nörda framför datorn. hoppeligen ramlar något trevligt, flexibelt jobb över mig under tiden.

angående denna dag så kom jag mig, efter en god pizzakvällsmat, iväg till jepo och träffa min kära hanna. som vanligt var det alltför längesen och vi hade massor att prata om. dumma som vi var gick vi ut på en promenad, -25 grader som det var kan ni ju tänka er hur frusna vi var en halvtimme senare. vi satte oss sen ner och spelade jeopardy junior innan jag styrde kosan mot årvas igen.
kalle hämtade upp mig och sen fick jag nöja mig med att sitta och lyssna på när grabbarna "kaverade". jag vet inte om det var speciellt intressant egentligen, men jag hade ju i alla fall nåt att göra.

bilden är på mig och mange från i somras när det var fest hemma hos kalles

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar