17 januari 2011

monday

måndag igen, och här sitter jag redan hemkommen från skolan. vi hade bara en föreläsning idag, surprise, surprise. man blir så motiverad att gå i skolan när man bara hinner cykla dit, sätta sig ner, och sen får man cykla hem igen. men att jag skulle ha stannat hemma idag var inget alternativ, eftersom vi hade barndom och självutveckling. jag förstår fortfarande inte hur jag kan vara så himla intresserad och fascinerad av den kursen, när resten av mina medstuderanden verkar tycka att det är det tråkigaste och mest ointressanta de nånsin varit med om. kanske är det bara jag som får något ut av det?

hursomhelst, när jag kom hem runt 12-slaget satte jag mig ner med en "glidmiino" dvs. en mikropizza, och började bläddra i aurinkomatkas katalog. en längre tid har vi diskuterat södernresor, kalle och jag, och nu återstår bara att bestämma sig var och när. först hade vi tänkt åka med kalles mamma och pappa till indien, men eftersom det inte finns en chans i universum att jag skulle kunna ta två veckor ledigt från skolan, får det bli en framtida resa istället. puerto rico i slutet av mars ligger fortfarande på tapeten, eftersom mommo & moffa för tillfället befinner sig där, och kommer göra det två månader framåt. haken är bara att vi antagligen inte skulle kunna ta någon annan med oss i så fall, och att det skulle bli lika dyrt att bara boka flyg som att ta hotell och hela köret.
sista alternativet, som vi båda antagligen förespråkar mest för tillfället, är turkiet i maj. det enda som jag anser vara negativt med den idéen, är att vi skulle åka tillsammans med mange och einar. och då menar jag inte att det skulle vara något fel på dem, utan det som bekymrar mig i den planen är att jag skulle vara ensam tjej med 3 killar, som helst av allt skulle spendera hela semestern vid en bardisk.
men i alla fall så ringade jag runt alanya-avfärder i katalogen idag, och hittade faktiskt några som inte var dyra alls. så nu återstår bara att diskutera med herremannen i huset, och försöka hitta någon kompis åt mig. för annars vill jag inte åka.

nu ska jag sluta babbla och ta och betala en räkning, och sen vara duktig och göra ett skolarbete eller två. jobbigt, jag vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar