2 januari 2011

mars 2010

återigen en relativt fullspäckad månad.
marie och robbi blev föräldrar åt lilla niclas. kalle, jag, simon och andreas bokade södernresa till turkiet i juni. tyvärr så bangade simon och adde ur nån månad senare, vilket kanske sist och slutligen ändå var lika bra, ekonomiskt sett.
jag försökte läsa lite till på studenten, räknade ihärdigt matte med owe, och dessutom hade vi vår sista kombi-lektion i yrkes historia, en mycket sorglig dag indeed.
josse och kim hade förlovningskalas, tees och jag tittade alice i underlandet på bio, kalle och jag umgicks en hel del med mange, jim och ronny... kalles faffa fyllde 70 år, det var också första gången jag fick besöka det finast placerade huset i årvas, som jag fortfarande drömmer om att ska bli mitt en vacker dag.
jag spenderade en dag i vuokatti med grabbarna grus under sportlovet, och det var minsann en trip jag sent glömmer. det var ett under att jag, och speciellt mina ben, överlevde efter alla skogsturer!
studentskrivningarna led mot sitt slut med essädelen i modersmål, läsförståelsen i engelska samt det fruktade matteprovet. det sistnämnda gick faktiskt riktigt bra, och jag var stolt över mig själv. min studentklänning började ta form och jag tränade hårdare än nånsin för att se snygg ut i den.
jag skötte småkusinerna emma och erik en hel del, var ute på promenad med anna ca en gång i veckan, vi kalasade på prästgården, hade krogkväll på netti och gjorde massor med annat trevligt bus. exempelvis revyavslutningsfesten var, trots några om och men, en mycket trevlig tillställning.
mars kom och gick snabbare än jag hann med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar