24 januari 2011

måndagsbarn

"jag är ett måndagsbarn..." av veronica maggio var en av de första låtarna jag hörde imorse, tänk så passande. jag måste erkänna att jag aldrig riktigt gillat den låten, men ändå har den följt mig hela dagen lång.
idag har jag återigen varit ledig, och faktiskt inte gjort något vettigt alls. eller jo, kalle fick mig faktiskt att stiga upp redan klockan 8:15 (!!!) imorse. det är ju inte riktigt klokt. orsaken var att han skulle till skolan efter sitt hvc-besök, och vi hade bara en bil. tog ändå kontrollen en stund och svängde in via kommungården i årvas, sommarjobb på tapeten. ännu vet jag ingenting, men jag håller tummarna!
K släppte av mig hem-hemma, där jag hoppade i ridkläderna och brassade iväg till stallet med hiluxen. tyvärr hade elli tappat en sko (igår, även om jag inte alls lagt märke till det?), så det blev bara en halvtimmes skrittur i byn. kanske lika skönt det, halt och "styltigt" som det var.
hoppade sen i min älskade nissi och åkte för att hälsa på marie & niclas, det var minsann en stund sen sist! stor hade han blivit, och jag var ledsen för att jag inte hade kameran framme. nästa gång så! vi satt och diskuterade i över 3h (!!!), innan jag släpade iväg min rumpa tillbaka hem till jeppis. och vilken bilfärd! det var nog första gången jag var lite rädd över vart min bil skulle hamna, i drivan eller diket...

ikväll har det väl inte hänt något riktigt actionspäckat heller. fixade tonfisk-tomatsås med pasta åt mig och kalle, sen fick jag ensam åka iväg till lidl och handla två stora kassar fulla, och dessutom plocka ur alla varor själv... jag var inte glad, må ni tro.
kalle stack iväg till årvas på revyövning, och jag nördade framför datorn en stund. fick sen besök av min kära vän josefin, och vi diskuterade allt från husdjur till dieter i några timmar. nice!
nu har jag dansat 40 minuter zumba, duschat, och satt örtbatonger i ugnen. kalle borde dyka upp närsomhelst och då blir det fringe och måndagsmys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar