2 januari 2011

maj 2010

en månad förknippad med stress, både fysisk och psykisk.
maj började förträffligt nog med varmans på kemora hela första-maj-helgen. det var iskallt, men efter de tre dagarna visste jag med säkerhet vad jag ville syssla med nån gång i framtiden. sagt och gjort, några veckor senare åkte jag då iväg till lapo för att skriva varmanslicens, och blev underligt nog godkänd!
vi hade sista riktiga skoldagen i yrkes, jag var tillsammans med mommo och lyssnade på vårkonsert i bonäs skola, där min kusin heidi gjorde mig stolt med sin solosång. jag och linn och kalle var på lådbilsrally i ösregn, tasty daze spelade sin andra keikka, på svanen i monå, en kväll som vi nuförtiden kallar "ståonkanåon i måon". jag var på lia 2 veckor vid LBB, bodde också hos moster tiinas några dagar av den tiden. trivdes otroligt bra och lyckades fixa åt mig en plats som inhoppare kvällstid under sommaren.
morsdagslunch vid powerpark tillsammans med närmaste släkten, samt middag på paavis med kombiklassen, en kväll jag sent glömmer. finns inga ord som kan beskriva gemenskapen som fanns i den klassen, det var med tungt hjärta vi skiljdes åt. en trevlig sak under månades lopp var också resan till stockholm tillsammans med gänget från årvasrevyn, något som jag nog inte behöver förklara destomer. det var mycket festligt, helt enkelt!
det var värmerekord och vi höll på att stekas ihjäl i all vår städning och planering inför examensfesten. min studentklänning blev klar i sista minuten, och sen var det dags för den stora dagen, min kombiexamen. festen blev också en hit med massor med beröm för mina tårtor osv, jag fick superbra presenter, och ja, det var nog helt enkelt en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.
vi avslutade månaden med grillfest hemma hos ronny, samt en resa till jeppis i alkoholens tecken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar