2 januari 2011

let's hope it's a good one

det nya året är här, och jag är taggad till tusen, eller nja, åtminstone till nittio, att börja på med mina nyårs "löften";
1. börja följa min "vårdiet", dvs dra ner på onyttiga saker såsom snacks och bröd, från och med nu är jag tillbaka i mitt gamla system 1 gång chips och 1 gång godis i månaden. bulla får jag bara äta då och då, t.ex. på kalas eller om jag bakat.
2. jag ska sätta igång med zumban på allvar igen, sen när vi flyttar tillbaka hem till jeppis. tre eller fyra gånger i veckan it is! fem har jag inte tid med längre, tyvärr, även om jag gärna hade varit träningsnarkoman igen.
3. linn och jag ska bli duktiga bästa vänner igen och börja ringa åt varandra en gång i veckan. och även om jag inte är helt övertygad om att det kommer att funka så kan vi ju i alla fall hålla tummarna för det!
4. jag ska också försöka se till att kalles mage minskar och att han börjar röra på sig mer. så jag antar det blir några kvällspromenader nu som då här framöver!
det är i princip det grövsta, mer kan ju förstås dyka upp med tiden. jag är också medveten om att jag inte alltid kommer att kunna hålla mig till detta, men eftersom jag de senaste två åren kunnat hålla mig till min mer eller mindre omedvetna "vårdiet" tänker jag nu pröva om den funkar när jag vet om den också.

för övrigt så tänker jag sätta igång med bloggskrivandet på allvar nu, och istället för att skriva en gång i veckan så ska jag försöka mig på varannan dag ungefär. i bästa fall blir jag beroende och börjar storsatsa och skriver flera inlägg om dagen, men det kan ni nog bara drömma om. eller mardrömma, however.
det första jag tänker göra nu är i alla fall att sammanfatta mitt år 2010, och sen fortsätter jag så fort jag har tid, med ny design av bloggen. and so be it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar