3 januari 2011

juni 2010

äntligen kom månaden som vi alla så länge hade väntat på, och sommarlovet därmed.
jag började jobba vid fastighetsservice, vi ränsade rabatter, städade höghus, och skrattade och hade det bra mellan varven.
jag bestämde mig för att ta zumbasommarlov eftersom det var alldeles för varmt för att orka träna. jag var och tittade på kalles fotbollmatcher alltid när jag hade passligt, och fick jobba på little brown bakery nu som då. linn och jag hade som vanligt filmmaraton under våra kåtten&mårran-kvällar, jag skaffade spotify (det bästa jag gjort på lääänge!), anna och jag var och cyklade så ofta vi kunde...
jag var på inträdesprov till vasa och kände mig efteråt rätt säker på att jag skulle komma mig in på barnträdgårdslärarutbildningen, vi var på studentkalas till anna, matilda, minna och jojo, och medans kalle var på åland och firade sin kusin for jag ut med alla glada studenter och röjde på jeppis gator. det var sen också dags för SÖU-rock vid paviljongen i årvas, och tasty daze tog publiken med storm.
den efterlängtade södernresan kom och gick snabbt som tusan, och vi hade det otroligt underbart. kalle och jag njöt för fulla muggar, och nog var det härligt att vara på tu man hand och bara slappna av. under resans lopp gjorde jag också min efterlängtade andra tatuering.
direkt när vi kom hem packade vi tältet och grejerna och drog iväg till storsand med resten av gänget. roligt att träffa folk och krälla omkring i sanden, as usual! helgen avslutades ännu med midsommarfest vid heikius house, en riktigt succé som tyvärr slutade med att jag somnade och missade all the fun stuff på slutet.
jag fick också för första gången i mitt liv köra en varmansbil, när jag och kalle en varm afton åkte iväg till måtas i jepo för att öva. det finns nog ingen känsla som kan slå det! nog var det tur att jag hittade kalle som kunde ge mig den möjligheten.
jag städade fortfarande som vanligt vid affärsverket, och försökte hinna rida elli så ofta jag kunde. kalle och jag var mest i luven på varandra hela tiden, jag antar såhär i efterhand att det berodde på stress och tidsbrist, men som tur redde det alltid upp sig tillslut. en underbar början på sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar