3 januari 2011

juli 2010

sommaren fortsatte med juli i all sin ära. synd bara att det gick så sjutusans snabbt!
jag jobbade flitigt vidare vid fastighetsservice. vi vaxade för det mesta golv, och svetten rann överdrivet mycket. de skönaste två jobbveckorna var otroligt nog de som var jobbigast, dvs. när vi gjorde jepo-mirkas golv blanka och fina. belinda och jag förstörde också hjärnceller genom att måla ett och annat staket runtom i byarna, och duktiga (snarare urflippade skulle jag säga) som vi var blev vi till och med bjudna på glass av en gullig äldre herreman.
anna och jag cyklade envist vidare, även om värmen emellanåt ville ta kol på oss. jag, kalle och tossa var och såg den nyaste twilight-filmen på bio, hanna hade grillfest/födelsedagskalas, och jag hann till och med träffa vicko, som jag inte hade snackat med på vad som kändes som år och dagar.
jag fick veta att jag slapp in till barnträdgårdslärare, och lyckan var total. dessutom tipsade josse (som jag tackar hjärtligt!) om en lägenhet, och inte långt därefter skrev kalle och jag på pappren och blev alltså officiellt hyresgäster och därmed också sambos och blivande jeppisbor.
det allra bästa under månaden var väl antagligen kickoffen för min varmanskarriär. det började en lördag i härmä, och fortsatte sen en hel helg i kaanaa nära tammerfors, där jag körde med i och följde en av de största tävlingarna under året, kardaanikunkku. vi hann också med en klubbkörning i jepo, och dessutom deltog kalle i FM i kauhajoki.
vi hann också vara på oravais teater till kyroboas, kusin heidi hade namnsdagskalas, jag jobbade några skift vid LBB, var på glassdate med tossa och hade marttamöte med josse... årets första dopp blev så sent som i mitten av juli vid kangan, något som fortfarande stör mig. jag älskar ju att simma, men hade helt enkelt inte tid.
det var tävlingar vid nurk där jag var funktionär, dans vid kaffistogon i årvas, chill och simning hemma hos attianeses i maxmo tillsammans med tasty daze, det var dans i vöro, och dessutom blev kati konfirmerad efter ett 10 dagar rid-rippiläger i alavus.
månaden avslutades med födelsedagskaffe hos tossa, fest vid idas kompis camillas villa, och som pricken på i:et grillfest/guitarheronight hemma hos jalle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar