2 januari 2011

januari 2010

januari var en ganska lugn och bra början på året.
det största som inträffade var antagligen att jag gick emot alla mina principer och blev medlem på facebook, något av det mest idiotiska men också bästa jag gjort. där har jag hittat massor med bekanta som jag annars nog inte hade fått kontakt med.
kati fyllde 15 år och fick ärva mitt gamla moped, den stackarn. jag började räkna matte med owe för att förbereda mig inför studentskrivningarna, vilket minst sagt, inte till en början i alla fall, gick så värst bra. vi kom oss äntligen tillbaka till vårt älskade yrkes efter nästan två månader i "hellschool", dvs. JG, och jävlar vad det var skönt!
linn och jag hade filmmaraton, adde och jag spenderade quality-time tillsammans, jag var på kaffe med tossa en och annan gång, och förstås städade jag för fullt 2-3 dagar vid affärsverket, red elli 2-3 dagar, samt dansade zumba 4-5 dagar... ingen fritid, vill säga!
kalle och jag spenderade några trevliga full-rulle kvällar vid prästgården i trevligt sällskap, körde omkring i ödemarken, dvs. maxmo, och hamnade att se einar i en och annan buske. vi cruisade i jeppis tillsammans med grabbarna grus och lekte därmed också "vart ska vi sväng" vid UPM, vilket tänkte sluta med deodorantförgiftning. en av kalles närmaste vänner, esa, gick också bort i början av månaden, och bearbetningen av den sorgen var inte den allra lättaste.
från skolan var vi på studieresa norrut; till nykarleby, oravais och vöro, och det var helt trevligt, eftersom vi hittade en och annan godbit på vägen. jag påbörjade också andra skedet i bilskolan och åkte på bedömningskörning med akso en eftermiddag. han tyckte att jag borde bli bilskollärare, men ångrade sig när han kom på att man i såna fall måste vara lugn och sansad...
en för mig relativt lugn månad, även om den var rätt innehållsrik trots allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar