12 januari 2011

huvudet fullt

idag hade vi en totalt onödig skoldag; en lektion, som inte ens var en riktig föreläsning, utan mest information om vad som varit och vad som komma skall. jag slutade klockan 10, trampade hem och slängde i mig en skål chokomoons, hoppade i nissi och åkte hem-hem till nykaabi. hoppade på cykeln och kämpade iväg till stallet i snöyran, for ut med elli en sväng i sorvist, och trampade sen hem igen. trakasserade kati en stund, hoppade i kläderna och åkte tillbaka till jeppis.
satt och läste på fredagens tent med stor möda, fick besök av josse och satt och babblade mer än nånsin (?) förr. kalle kom hem och jag serverade honom makaronilåda. sen satte jag näsan i blöt i tentboken igen, usch och fy.
satt och mös i soffan en stund och lyssnade på vackra låtar medan kalle klunkade i sig öl efter öl. hoppade i zumbakläderna och dansade ett överdrivet svettigt 50-minuterspass. jag var dyblöt efteråt, men fyfan vad skönt! som pånyttfödelse, nästan. duschen var nog ändå skönare, måste jag erkänna. nu sitter vi här och lyssnar på låt efter låt igen.

jag vet inte med mitt humör idag men jag känner mig väldigt mentalt instabil, huvudet är fullt av konstiga tankar, så att säga. och såhär har det varit i över ett dygn. ibland får jag såkallade low-points, och jag hoppas att jag efter ett tag till i skolan med mer psykologi osv. kommer börja förstå var det kommer ifrån och vad jag kan göra åt saken. i alla fall insåg jag igår att det finns massor med outredda saker i mitt förflutna som skapar sår när de kommer upp till ytan. det borde jag kanske göra något åt, innan jag går sönder.

nina lassander - 1000 män. så jävla fin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar