24 januari 2011

helgen som gått

fredag styrde vi kosan mot årvas runt ½4, stannade också i nykarleby för att hämta upp min lillasyster. vi fick lite mat, och sen var det våra vanliga fredagsnöjen som stod på agendan: köra omkring på byn, utan något trevligt resultat. efter några om och men angående hur resten av kvällen skulle se ut blev det sen bestämt att jag skulle ta över mercedesratten, medan kalle fick sitta på passagerarbänken med sina öl. först styrde vi kosan mot kimo, där vi hälsade på hos basti, som hade besök av jim & co. satt och lyssnade på musik/såg film och diskuterade en stund, tills jag inte orkade längre. drog sen tillbak till årvas, och våldsgästade uffe & camilla. där firade mackan sina 30 år med pompa och ståt. eller i alla fall trevligt sällskap, musik och alkohol. tyvärr hade jag en sjutusans huvudvärk kombinerat med bilnyckeln i handen, dvs. var det inte så trevligt som det kunde ha varit.

lördagmorgon började runt ½12, skönt att sova av sig lite. kalle fick gå ut och skutta snö av verkstadstaket, medan jag bänkade mig framför tv:n. efter att vi fått i oss lite mat låg vi i soffan en bra stund, och bara slöade. ringde några telefonsamtal hit och dit, duschade och fixade oss, och sen blev det klartecken för att sticka till vasa.
för en gångs skull var det kalle (!!!) som var chaufför, medan jag, adde och jim bänkade oss i passagerarsätena. vi korkade och burkade, och kom oss till vasa runt kl. 9. for först till o'malleys för lite diskussioner och lugn och ro, sen fortsatte vi till ollis där det så småningom blev ganska bra hålligång. lite väl bra för mig kanske... stack hem ca kl. 3, efter vi fått lite mat i oss vid hesburger.

söndagen var ett rent h*lvete. tydligen hade jag druckit liiiite för mycket kvällen innan, och led av huvudvärk och otroligt orolig mage nästan hela dagen. jag smällde i mig huvudvärkstabletter, försökte gå på wc, äta mat... inget hjälpte. efter att ha legat hjälplös på soffan och druckit massor med vatten fick jag äntligen spytt, och sen kändes det genast bättre då jag också fick i mig lite ätbart.
på kvällssidan när kalle for på revyövning tog jag idas peugeot och for hem-hem till nykaabi. elli & jag var på en trevlig barbackatur ute i kylan, faktiskt rätt mysigt. när jag kom hem diskuterade jag en stund, och sen åkte jag tillbaka till årvas.
duschade, åt kvällsmat, och när kalle kom hem satt vi oss ner och tittade filmen click. dvs. en skön avslutning på helgen!

bilder kommer så fort jag får tag i kalles kamera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar