21 januari 2011

haudii

idag är det fredag. idag är jag ledig. idag steg jag frivilligt upp klockan 10:30, även om jag kunnat ligga under täcket ännu.
det var tänkt att jag skulle leka businesswoman idag, så jag tog kalles vrålåk in till stan. vid stadens infopunkt sa tanten bakom disken att det är bäst att gå in på stadens hemsida, eller skicka mail. ok tänkte jag, och skulle söka mig hemåt.
istället råkade jag gå in till code... och kom ut ettpar treggins och en jeanskjol rikare, 40€ fattigare. oops. sen gick jag också in till halpahalli där jag hittade en till grönväxt samt hårmousse åt mig, och till kappahl där jag hittade en reagrej, och nya leggins, som jag engentligen inte ens behöver för tillfället. my bad.

nu har jag fått i mig lite mat och tänkte jag ska ringa ett sommarjobbssamtal innan jag sätter igång med sista spurten av barns språk-uppgiften. kalle kommer hem om ca en timme, och då blir det bara att packa ihop sakerna och byta om, sen sticker vi söderut. till årvas alltså. vad som händer ikväll vet jag inte, det får vi väl se.
ha en trevlig helg allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar