27 januari 2011

google sketchup?

nu undrar jag, mina kära läsare, om det är någon som förstår sig på google sketchup!? jag skulle nämligen vara mycket intresserad av att börja designa mina hus där istället för i the sims (som jag ändå inte får att fungera som jag vill!) eller på papper. problemet är bara att jag är ensam hemma och inte har någon tekniktönt till sambo som kan stå till tjänst. jag är dessutom så brutalt uttråkad att jag till och med funderar på att gå och lägga mig för att få tiden att gå.
vi hade två lektioner i skolan idag, och det var dödstråkigt och tog dödslänge. jag hade nog mycket hellre legat hemma i sängen och myst med gubben. nu är han borta och jag får underhålla mig själv i nästan två dygn. fy pöshkan, som tossa brukar säga.
ikväll kommer hoppeligen tees hit och gör mig sällskap. jag ska fixa maletkött-skink-ananaspizza och så ska vi se film. men först måste vi gå ut på promenad så att vi inte blir tjocka slöa soffpotatisar. för mig är det en ganska stor risk för tillfället.
i helgen vet jag inte heller vad som händer, egentligen skulle jag inte ha lust med någonting alls, men inte kan man väl ge upp redan i denhär åldern, antar jag. kalle vill i alla fall till vasa, men jag tänker då inte sätta min fot på en krog. eller i alla fall inte i alkoholens tecken. jag har nämligen blivit avskräckt och tänker börja fundera på min hälsa lite mer. det är därför jag har varit duktig och inte rökt sen nyårsafton!
nu damp posten ner i brevinkastet och mitt hjärta hoppade upp i halsgropen. kanske bäst jag slutar babbla och börjar göra något vettigt istället, t.ex. försöker lista ut hur man får fler familjer att bo i samma stad i the sims 3. so be it.

och jag skulle gärna erbjuda er med nya fina intressanta bilder. om jag hade några!

3 kommentarer:

 1. ja har också funderat på hur man ska ha flera familjer att bo i samma stad i Sims, e ska tydligen gå, hitta beskrivning på hur man ska gör:

  1. Gå till det sparade spelet med familjen du vill ha in i en annan stad.
  2. Klicka på deras hus och se till att de flyttar ut. Nu hamnar de i Biblioteket över familjer.
  3. Gå tillbaks till huvudmenyn. Spara eller inte är ditt val. Du kan ta bort den "tomma" staden där familjen nyss bodde.
  4. Gå in i spelet där du vill ha familjen.
  5. I huvudmenyn finns det "Editera stad". Klicka där och du zoomar ut och kan nu placera din familj från Biblioteket.
  6. Nu är båda dina familjer i samma stad. Tänk på att alla åldras oavsett vilken familj du spelar med.

  fatta int riktigt men man får väl pröv se fram :)

  SvaraRadera
 2. vet int ho ja joor ida tå ja spela, men fick e på na ondelit vis att funk! fick mina simfamiljer att bo grannar, så no återstår bara ti si ho e gar tå ja flyttar in å byri spela... läst på näti att tå man spelar ein familj så åldras entå dende i hande andra. skit!

  SvaraRadera
 3. usch va dåligt! tycker annos att sims 3 e bästa hittills men hede drar no ner betyge rejält.

  SvaraRadera