6 januari 2011

i jeppis

godmorgon!
det var skönt att sova i egen säng inatt, även om jag inte sovit speciellt bra. kalle och jag hamnade tydligen lite i strid igårkväll, och det brukar alltid tränga sig in i min skalle.
i alla fall var det riktigt trevligt på middagen med LBB-gänget vid o'learys, vi åt supergod mat, drack och diskuterade. även om jag inte kände hälften av människorna var det riktigt najs, så att säga. proppmätt blev jag, såpass mätt att jag inte alls hade lust att dricka mera. kalle, mange och benny hämtade upp mig efteråt, och halvt mot min vilja gick vi ändå in till netti på varsin. runt 12-tiden ville våra "gäster" söka sig hemåt, så kalle och jag for ensamma tillbaka till lägenheten. tydligen var det det som gjorde honom frustrerad, att ingen ville hitta på något. nåja, jag hoppas han är på bättre humör när han vaknar, så vi inte behöver gå och tjura ikapp hela dagen.

planerna för idag är lite varierande, det var tänkt att jag skulle hinna träffa josefin en sväng innan vi sticker härifrån, men nu har hon inte hört av sig så jag vet inte hur det blir med det. på eftermiddagen ska jag och anna träffas över en promenad, om det inte är för kallt utomhus. och om kalle går med på att underhålla sig själv hemma hos mig i en timme eller så, eftersom vi bara har en bil.
nu vet jag inte om jag ska äta "frukost", mat, väcka kalle, spela sims, eller vad jag ska göra. i alla fall är jag uttråkad. dessutom är jag riktigt, riktigt sugen på att åka till södern, eller i alla fall längtar jag otroligt mycket efter sommaren. som tur så går tiden så fort så snart är vi väl där, i juni månad! I hope.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar