2 januari 2011

februari 2010


februari var full rulle från början till slut.
linn och jag övade oss på att vara morgonpigga och var på morgongräddning med jocki. det var verkligen intressant, för alla parter! jag fortsatte i samma takt med ridningen, städningen och zumban, och därtill räknade jag också flitigt matte med owe.
tasty daze uppstod, dock inte officiellt, och jag fick sitta och lyssna när kalle och citt brainstormade namn och spelade en och annan låt i garaget i kantlax.
linn och jag var på en halvdagstrip med skotern, och hade därefter återigen ett av våra berömda filmmaraton. jag träffade tossa, josse och anna ganska ofta, och de två sistnämnda och jag var rätt hurtiga då vi gick ut på kvällspromenader för att diskutera dittan och dattan.
jag tyckte att kalles ölvanor hade spårat ur, och tillverkade ölkalendern, en ökänd och mäktig skapelse, som dock inte alls funkade som jag hade tänkt mig. man kan nog säga att den förstörde mer än den räddade.
marie och robbi hade förlovningskalas, det var premiär för årvasrevyn med allt vad det innebar, och kalles mamma och pappa stack iväg till indien i två veckor. det sistnämnda resulterade i att jag flyttade till årvas några dagar, vi hade dunderfest, och kalle hamnade att sy några stygn i sitt långfinger.
vi hade göörlsnajtt hos tossa med bästa tjejerna, och dessutom blev en av mina drömmar sanna när jag fick se sonata arctica live i seinäjoki tillsammans med kalle och citt. även om sällskapet förstörde stämningen för mig en aning, var det nog en upplevelse jag sent glömmer.
jag fick min första parkeringsböter en dag när kalle och jag var på shopping i vasa, vi hade öl- och spelkväll hos jalle & alexandra, vi driftade i snellmanslådor på livsmedels' parkering tillsammans med grabbarna... alltmöjligt bus hittade vi på!
vi var på studiebesök till vasa från skolan för att spana in andra skolor, jag började halvt oaktivt läsa på studenten, och genomförde sen utan större svårigheter både engelska hörförståelsen och textkompetensen i modde. vi firade penkkis och hade the time of our lives.
februari avslutades med dunderfest hos hermans-klanen i kimo, där jag nog shottade kultalonkero lite väl ivrigt under alias-spelrundan. en mycket trevlig och actionspäckad månad, vill säga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar