31 januari 2011

denna dag...

... denna sorg? för omväxlings skull är det måndag igen. jag förstår verkligen inte hur tiden kan flyga iväg på dethär viset. det är bara måndag och fredag, måndag och fredag. i och för sig är det väl bra, så blir det snart sommar och allt trevligt börjar pånytt. sen är det höst igen och plötsligt står jag med examensbetyget i handen och kan börja bygga hus, gifta mig och skaffa barn, hitta mitt perfekta jobb osv. det är trevligt att drömma.

idag släpade jag mig motvilligt till skolan klockan halv nio. vi hade A-timme i barndom & självutveckling, som fortfarande är det intressantaste ämnet jag nånsin varit med om. idag var det en lite sämre dag ändå, våra diskussioner kom inte riktigt igång som det var tänkt. fortsatte sen med litteraturseminarie, som nog var intressant men i alla fall jag upplevde det som lite irriterande när alla inte hade läst samma bok. man kände sig lite utanför diskussionen, så att säga. dagens trevligaste besked var att läraren var sjuk och vi inte behövde ha barns språk, och därför slutade vi alltså strax före klockan 12. härligt! lånade böcker från bibban och cyklade sen hem.
fixade lite pastasallad åt mig och tryckte i mig det tillsammans med några kiwihalvor, mums filibabba. nu har jag också passat på och klickat hem en alldeles ny telefon åt mig, en nokia x3 touch and type. egentligen hade jag velat ha en blå, men den svarta var 12€ billigare, så det var väl skäl nog att välja den. fin är den i alla fall, så får hoppas funktionerna också duger.

nu ska jag sätta mig i soffan och sy fast bokstäverna och sitzmärkena på min halare, för imorgon är det nämligen dags för halarinvigningssitz, mycket trevligt! kalle kommer väl hem runt klockan 2, och sen blir det att åka och veckohandla och andra mysiga saker. dagens lunch blir "mammas" goda cousine-lök-biffar tillsammans med gräddpotatis. nam! senare ikväll ska jag också dansa mammas nya zumbaskivor, som hon var barmhärtig nog att låna ut åt mig på obestämd tid (tack!). ännu trevligare!
so adios suckers, it's time for pysslar-mimmi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar