3 januari 2011

december 2010

sista månaden på året, ofattbart men sant!
december var fullspäckat från början till slut; vi var på styrelsebytarmiddag till sesam med stubi från skolan, kalle och jag var duktiga och vann musicquiz och firade med att dra en ordentlig fylla när det var 2€:s. vi hade mommo och moffa på besök, jag försökte jobba så mycket som möjligt, var hem-hemma på ost/kexkväll, vi tittade slutet av idol, det var traditionellt peparkaksbak hemma i nykaabi på självständighetsdagen...
vi hade julfest i skolan, och dagen därpå var det julsitz på agendan, vilket inleddes med förfest hemma hos mig och kalle. jag var med familjen och shoppade till tuuri, vi åkte iväg till hällnäs lokalen med varmanschaufförerna på NNSB:s hjulfest, och kalle och jag var till vasa för att se FKF:s julshow.
umgicks en del med kusinerna i kyrkostrand, var ner till åbo en sväng för att vara med på mitt första riktiga möte, kalle och jag var på jazzkväll + mat till o'learys, adde och jag var återigen ute och körde omkring i årvas...
jag fick jullov efter en intensiv period med tenter osv., och vi "flyttade" till årvas över lovet. julafton och mellandagarna spenderades som vanligt i sällskap av släkt och goda vänner, och jag fick en hel del bra julklappar även i år. ett av asylhusen i närheten av kalles brann ner, vilket samlade nästan hela årvas i masuunin!
hann till oliver's inn en sväng för att fira einar i efterskott, jag jobbade några dagar vid fastighetsservice när de behövde hjälp med vaxningen, bakade piroger med mommo, blev en sudokutönt, och slappade och slöade sen för allt vad jag var värd.
det tråkigaste som inträffade var att vi fick veta att LBB hade gått i konkurs, och jag fick äran att vara den sista som stängde där. nu hoppas jag på att hitta ett liknande jobb så småningom.
sen var vi också på mellandagsrea till vasa den sista december, där jag äntligen hittade min efterlängtade didrikson-jacka! kvällen spenderades sen i oxkangar hos idas kompis mimmi, en ganska slö men helt trevlig afton.

år 2010 blev utan tvekan det mest actionspäckade och roliga året jag nånsin varit med om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar