25 januari 2011

dagens visa

jag släpade motvilligt min alltför breda rumpa till skolan klockan halv nio. vi hade religion och etik, basgrupp, och tillsist barns språk. tack och lov fick vi sluta tidigare, så jag var hemma redan halv två.
kalle och jag var business och stack in till stan för att shoppa djur åt oss, men tyvärr hade vi ingen tur. istället stack vi till code och K handlade några tröjor för sitt presentkort. till och med jag fick hem en topp, tack till min älskade man!
satte mig sen ner vid skrivbordet och började rita på mitt "blivande" hus, flera timmar satt jag innan jag fick det någotsånär. ibland får jag sånadär konstiga fetisch-moments och önskar att jag var byggnadsarkitekt istället. men det är ju roligt med nån slags hobby! dessutom satt kalle och einar och noobade sig framför datorerna.
jag var också duktig och fixade nizzasallad åt mig, riktigt mumsigt! försöker intala mig själv att jag ska börja ersätta mina chokopuffar med det + frukt nu istället.

och jag tänker inhandla en ny telefon, en nokia x3 touch & type. när jag hittar en billig en. och jag och kalle funderar på att skaffa en sköldpadda, bara vi hittar en nånstans. och jag ska ringa och beställa tid till tatueraren, så jag får min fenix på axeln nån gång. och sen tänker jag också sätta foten i marken och börja med LCHF nångång i februari. stora drömmar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar