16 januari 2011

boored

okej, jag måste vara ytterst uttråkad eftersom jag sitter här och ristar ner tomma ord igen. i alla fall var det skönt i bastun, mycket uppfriskande. jag tycker nog synd om dem som inte har någon bastu de kan bada i. i mitt blivande hus bara måste jag ha en bastu, även om jag idag under ridturen insåg att jag hade glömt att rita dit en sådan (jag brukar göra ritningar när jag är upp i varv med mina husfantasier).
sen måste jag också erkänna mina synder. idag åt jag en näve med chips, även om jag hade sagt att jag inte skulle äta några chips alls denna månad. så shame on me! men jag är glad att jag kunde hålla mig till en näve, så det inte blev en hel påse. man måste väl börja nånstans, eller hur?
zumba har jag inte heller hunnit dansa idag, eftersom kalaset drog ut på tiden och sen skulle jag ännu hinna till stallet, och när vi kommer till jeppis orkar jag inte längre, och mamma hade inga zumbaskivor jag ville dansa här hemma. så jag hoppade över det ikväll. trösten ligger återigen då i att jag redan dansat 4 gånger denna vecka, så det borde väl räcka. för denhär gången i alla fall.

nu ska jag hoppa i mina kläder och hoppas att kalle dyker upp så fort som möjligt, så ni inte behöver lida av fler konstiga inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar