11 januari 2011

bitter

idag har jag varit på relativt bra humör hela dagen. visst, jag har varit jättetrött, överdrivet trött faktiskt, men glad. inte ens huvudvärken som kommer av skolans mögliga tak har påverkat mig speciellt mycket.
men genast när jag steg in genom dörren och möttes av jackor som låg på golvet, skor och vantar utspridda därmed, och playstationspelande killar drogs mungiporna ner. jag vet inte riktigt varför, men jag blir så himla sur och bitter när det pågår saker i vår lägenhet som jag inte blivit förvarnad eller förfrågad om.
jag som hade tänkt ta en lång diskussion med kalle angående dagens introduktion i barndom och självutveckling, som fick det att surra i mitt huvud. nu kommer jag istället att få sitta här och vänta på bättre tider. kanske jag till och med blir så desperat att jag börjar läsa kurslitteratur, eller ännu värre, på fredagens utvecklingspsykologi-tent. gud alltså.
i alla fall ska julgardinerna ner och mina "riktiga" upp, jag ska hinna dansa 40 minuter zumba helt ostörd, och sen hade jag också tänkt unna mig (och kalle) några avsnitt fringe eller kanske en film. gaah, jag hatar när det blir såhär! nu kommer de sitta här och spela och dricka öl hela jävla kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar