3 januari 2011

besviken

jag blev otroligt besviken på mig själv idag när jag var hem-hemma och gjorde misstaget att stiga på vågen. visst har jag lagt märke till att mina "lovehandles" har kommit tillbaka, och att mina lår är lite väl dallriga. men att jag hade gått upp 8kg sen i somras, det hade jag då inte väntat mig.
jag vet att jag inte haft tid och ork att träna lika mycket som tidigare, och jag har ju faktiskt lovat att jag ska göra en omstart nu när vi flyttar hem till jeppis igen. jag är också medveten om att jag tryckt i mig alltför mycket bulla i jobbet, ett problem som nu har löst sig på det allra tråkigaste av sätt... chipspåsen ska också få hållas i skåpet så länge som möjligt, och brödrosten åker inte fram i första taget längre. nu är det minsann jävlar anamma som gäller om jag alls ska vara lika snygg och tränad i sommar som jag var förra våren! ikväll ska kalle och jag börja vårt hälsosamma liv med att gå ut på en promenad. bättre än inget, tycker i alla fall jag.

bilden är från februari ifjol

2 kommentarer:

  1. Oj hälsosamma liv, ede ha ja tänkt så mang gang.. Men e var aldri riktit åv. Nåh, februari var sötsaks o chips fri iaf. :) Fö e je jo enttå bara 28 dagar så he måst ja klar. :)

    SvaraRadera
  2. ja e it så dukti på ti va hälsosam typ at ja motionerar jätteaktivt å äter bara grönsaker.. men hande vardagsmotionen åså ti halld bort massa gotta bruk no ga, fö ett tag iaf :)

    SvaraRadera