14 januari 2011

bättre

idag känns det definitivt bättre än vad det har gjort de senaste tre dagarna. man kan väl säga att det har snurrat på lite för fort "där inne". dagens föreläsning i barndom och självutveckling snurrade nog vidare på de funderingar jag redan hade, men jag fylldes inte av samma ångest som första gången. det kändes bara skönt, eftersom jag insåg att jag snart är påväg att förstå vad det är som är "fel" med mig. det beror inte på vad som händer i mitt liv nu, utan på vad som har hänt. ni vet inte vilken lättnad det är! ungefär som att gå i terapi med sig själv, kan man väl säga.

igår slutade jag redan klockan 10. fixade lite mat/mellanmål åt mig, och satte mig sen framför tv:n och lirade need for speed undercover i över två timmar. vilken huvudvärk! slutade med att jag blev så trött att jag skulle ta en liten powernap, vilken resulterade i att jag vaknade när kalle kom hem, 1½ timme senare... nåja, kände mig i alla fall lite mer utvilad än tidigare, vilket ju var meningen.
kvällen spenderades sen framför tv:n med några avsnitt fringe. måste bara säga, att den som inte har sett den serien borde nog "pröva på" i alla fall, den är definitivt värt det! vi åkte sen till prisma och handlade lite mjölk och en födelsedagspresent åt min syster, som idag fyller 16 år. herregud, jag förstår inte vart åren tagit vägen... kanske har jag blivit gammal trots allt!?
resten av kvällen spenderades sen vid netti tillsammans med kalle, tees och komsi. det gick riktigt dåligt på musicquizen, eftersom det var 90-talstema. vi blev bara 8/13, så jag blev lite ledsen i ögat. 90-talet borde jag ju ändå känna till.

nu har jag shoppat lite från H&M, ätit lite makaronilåda, packat ihop mina saker inför helgen... återstår bara att födriva lite tid framför playstation (ett måste, känner jag) och sen blir det att hoppa i bilen och åka hem till nykarleby. ska fixa smörgåstårta åt kati, och sen sticker jag till årvas. vad som händer ikväll vet jag inte, så det återstår att se. ha de gött!
syster, för 10 (!!?) år sen... tiden går fortare än man tror!

1 kommentar: