3 januari 2011

augusti 2010

augustimånad gick i stora drag ut på att flytta, och allt vad det för med sig.
det var massor med papper som skulle fixas, rum som skulle städas ur och saker som skulle packas ner, tapeter som skulle väljas, sängar och bordsskivor som skulle målas, en hel lägenhet att städa.... sådant smått och gott som tog upp det mesta av min lediga tid.
jobbade sista veckorna på fastighetsservice, och därmed också på affärsverket. det var med tårar i ögonen jag sade upp mig från mitt älskade jobb. istället fick jobbet på LBB börja ta över mer och mer.
jag tittade på några av kalles fotbollsmatcher, anna och jag var ute på några sista cykelturer innan hon tog sitt pick och pack och flyttade ner till hesa. jag var och handlade till ikea tillsammans med mamma och kati, och kom hem många hundra euro fattigare.
vi körde varmans på kemora, kalle var på sonisphere festival och överlevde otroligt nog stormen som drog över där. han var också på U2 under juthbacka-helgen, då jag passade på att unna mig quality-time med mina underbara göörlajs. vi hade tortilla/karaoke/utflyttningnajtt hemma hos mig, och det var nog nästan en succé. istället för att vara i nykarleby under kulturnatten spenderade jag kvällen med min älskling och många andra vid pensala uf.
kalle började skolan och vi blev så småningom jeppisbor, vilket visade sig gå riktigt bra. jag fick leka hemmafru och fixa, städa, baka, handla eftersom jag var ledig två veckor. skolan började även för mig, och fastän det till en början kändes omöjligt att förstå och allt var väldigt nytt och därmed tungt, började det så småningom flyta på riktigt bra. saknaden efter min bästa vän var olidlig.
vi badade bastu och färdades omkring på cykel i jeppis, skaffade playstation 3, ida och jessi hade födelsedagspartaj i socklot, vi brassade omkring i årvas, målade varmansbilar, och sen avslutades månaden med en riktigt överdrivet perfekt villaavslutning hemma hos tom och åsa i bambaviken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar