2 januari 2011

april 2010

en kalasmånad, bokstavligen.
jag och linn fyllde anspråkslösa 19 år, medan kalle tog det stora steget ut i världen och blev myndig. vi firade med full rulle vid prästgården, samt stack iväg till vasa där kvällen blev aningen vild och slutade med att jag blev utkastad för att jag slocknade...
vi var på klassresa till stockholm, innehållande trevliga hyttfester, studiebesök på fina och intressanta bagerier/konditorier, samt en och annan drink för mycket på båtens barer. en resa som förevigt kommer att förknippas med drinken "walk the plank" och dess negativa effekter.
jag fullgjorde mitt körkort när vi hade sista bilskoleteorin och stack iväg till kemora för att köra på halkbanan. i skolan började vi på med vårt praktiska slutarbete, hade lia på skolan tillsammans med linn, therese och soffi, skötte återigen emma och erik, samt tog upp kontakten med en gammal klasskamrat, ramona.
vi var på festligheter till både hällnäs- och årvaslokalen, lyssnade på taklax tennessee vid melody, var på invigning till årvaspuben, och dessutom var vi på dansgalan.
jag och anna böt våra promenader till cykling, kalle red elli för första, och antagligen sista, gången, eftersom det visade sig att han är allergisk. vi målade varmansbilar, var på påskmiddag till mommos, och som pricken på i:et hade tasty daze sin allra första spelning, på stjärnhallen i nykaabi. tyvärr blev det ingen större succé, och grabbarna övade flitigt vidare efteråt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar