20 januari 2011

åh helga vinterland

aj min kropp, den värker. gårdagens zumbapass gjorde nog definitivt susen, jag är sjuk i rygg- och magmuskler. betyder väl att jag borde gå flera gånger!
idag hade vi återigen en lektion i skolan, och det kändes faktiskt ganska onödigt att cykla dit. men nåja, i alla fall behövde jag ju inte få dåligt samvete för att jag var en slö, oaktiv studerande. hah!
efter skolan var jag duktig och satte mig ner här vid datorn för att fortsätta på inlämningsuppgiften i barns språk. om jag är lika duktig en timme till får jag nog den klar, så det är dagens mål. eller egentligen kan det vänta till imorgon, eftersom jag är helt ledig då. jo det glömde jag att berätta, att nu är vi lediga ända till tisdag, otroligt skönt med en så lång helg, måste jag säga.
tankade kalles bil och stack iväg hem-hem till nykaabi när jag hade fått i mig lite chokopuffar. ni skulle ha sett min min när jag svängde in på gårdsplanen; aldrig tidigare i mitt liv har jag sett så mycket snö i österbotten. jag fick börja fundera om jag befann mig i lappland eller hemma i jutas! jösses, på baksidan av huset gick snön ända upp till nedre kanten av fönstret. då börjar det vara mycket.
att cykla över hängbron var alltså uteslutet idag, så jag var lat och tog bilen till stallet. elli var ganska trög och bråkig, så det blev en lite kortare och lugnare tur. kanske bra för mina stackars muskler.

nu är jag hemma igen, ska strax sätta igång med matlagningen, så kalle får något att äta tills han kommer hem. själv är jag också väldigt hungrig, eftersom jag inte ätit någon mat ännu idag. och jag längtar verkligen till mars, då tänker jag köra igång med LCHF (low carb high fat). eller i alla fall prova på en stund, och se om min kropp skulle må bättre då. för tillfället skriker min kropp efter onödigt mycket kolhydrater.
ikväll har vi inget speciellt inplanerat, tees (som var hit på besök en stund igår kväll också) och jag funderade att vi kanske skulle komma oss ut och gå, sen kanske det blir musicquiz igen, vem vet. i alla fall tänker jag tvinga kalle att se fringe! sådeså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar