21 januari 2011

7: en film du aldrig ser igen

okej, nu tänkte jag informera er så ni inte behöver tycka att jag gör dumma val som egentligen är helt tokiga: det jag skriver under dessa rubriker är mina åsikter. det betyder alltså att om jag tycker att shawshank redemption är en underskattad film, även om jag är väl medveten om att den ligger högt uppe på alla listor, så får det vara så. det är min åsikt, och ni får ha er, förstås.

men till dagens rubrik. en film jag aldrig nånsin ser igen är definitivt the grudge 2. låt mig berätta hela historien för att ni ska förstå varför.
när jag såg the grudge 1 satt jag mest och skrattade, medan mina vänner satt nerkrupna i soffan och var livrädda. när grudge 2 sen skulle komma på bio tyckte vi att det skulle vara väldigt intressant att gå och se, jag och två av mina närmaste flick-vänner. big mistake. alla som har sett filmerna vet hurudant ljudet är som kommer ur "grudgens" mun. ta det gånger 20 så vet ni hur det lät på bio.
jag har aldrig tidigare i mitt liv varit rädd för en skräckfilm, så jag tänkte att det går över. jag försökte alltså se filmen igen när den kom ut på dvd, för att slippa mitt lilla trauma. tyvärr hjälpte det inte heller, utan jag fick snarare ännumer konstiga känslor inför den. nu ligger filmen snällt i min hylla och jag har lovat mig själv att jag aldrig mer ska utsätta mig för den igen!
(jag fick till och med rysningar när jag skulle söka en bild på google, så då förstår ni)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar