30 januari 2011

11: en film du gråter till

okej, jag gråter till de flesta filmer som är sorgliga på något sätt. jag är en ganska känslig människa, helt enkelt. musiken har ganska stor inverkan, t.ex. vackra, mäktiga toner får det med nästan 100% sannolikhet att vattnas i mina ögon. i vissa filmer gråter jag alltid på samma ställe, och en av de bästa exemplen på detta är pearl harbor.
varför tror jag inte att jag behöver berätta om destomer, det bara är så. jag antar att jag har sett filmen 5-10 gånger, och den är alltid lika bra, och jag gråter alltid lika mycket. eller ja, förutom en gång då jag och linn hade ett konstigt humör på gång, och det enda vi gjorde var att stirra i skärmen och fråga oss själva "var är tårarna??". men annars så. en av mina absoluta favoritfilmer, så jääääkla bra!



oooh vilka rysningar!

3 kommentarer:

 1. "Jär bruk ja allti byri gråt!!" :(:/
  "...men hallå?!?" :o

  Tänkt annars skick en 4-tiden på lördagen när vi starta norrut om ni alls hade kommit hem ännu ;) (btw. Dokument ställningen fanns bara i svart, förutom ett "utställningsexemplar" orange :/ )

  //Linn

  SvaraRadera
 2. he va ganska skoj joo!
  janå ja sko jo no had vari vetchin... hehe
  äsch he va jo synd, men tack för att do halld utkik iaf! hitta do na skoar? :)

  SvaraRadera
 3. nå ja gissa no he å! tänkt no å att få si, så kombe ni fräsand på riks8 tå vi kommer ut tid :D
  Jå, 2 par kom ja hejm mé... men tå var ejtta pari jakt/vandrings/vinter-skoar ;) men iaf fik ja me ett par snygga svart stövlar! :)

  //Linn

  SvaraRadera