11 november 2010

8: a moment

eftersom jag för tillfället är alldeles för trött för att tänka eller ens komma i närheten av något toppen ögonblick i mitt liv, får det vänta till en annan gång. vilken tur att det finns en rubrik som heter "another moment", kanske har jag fått mer inspiration tills dess. but probably not.
idag har jag varit i skolan mellan ½9 och ½3, varifrån jag sen fortsatte till jobbet, där jag var mellan 3 och ½8. sen åkte jag och kalle iväg till netti på musicquiz, där vi var mellan 8 och 10. eftersom det inte hade något alls med saken att göra måste jag väl bara erkänna att jag försöker tala bort mig så jag inte behöver använda hjärnan alls.
kanske jag lika gärna kunde avsluta detta inlägg med "detta var en usel stund"...

det jag först kom att tänka på, även om det låter lite kliché-aktigt och möjligtvis också lite tjatigt, var när jag och kalle blev tillsammans.
det var en kall oktoberkväll då jag för första gången gjorde entré i heikius house. först tittade vi idol, och sen förflyttade vi oss ner i källaren för att lyssna på musik, skratta och bara umgås. i ett skede hade vi också sällskap av tossa och mange, men jag antar att de fattade vinken att det var dags att ge sig av.
hursomhelst, så minns jag hur det pirrade i magen, jag minns att jag vred och vände mig för att inte verka så intresserad som jag egentligen var. jag minns att jag smålog åt allt kalle sa, och att jag fnissade inombords åt hans desperata försök att få hålla min hand. det är fortfarande småroligt när jag tänker på hur uslig jag var på att spela svårfångad.
det jag egentligen ville säga med allt dethär, var hur underbar känslan var när jag fick min första puss av honom. det kändes som om hela världen stannade upp, som om inget annat längre skulle ha någon betydelse. jag hade fått det jag helst velat, för en gångs skull i mitt liv.
mycket har hänt sen den stunden, men jag lagrar den i mitt minne med ett leende på läpparna, eftersom det bidrog till hur lycklig jag är i denna dag. and so be it.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar