4 november 2010

4: what you ate today

okej, jag måste börja med att erkänna att jag hade bestämt att jag aldrig i hela mitt liv skulle blogga om vad jag har ätit osv. nu får jag väl då återigen svälja mina ord angående saker jag "aldrig ska göra". suck.

som alla andra morgnar började jag med en babymatsburk, en frukosttradition jag haft i ca två år nu. eftersom de inte hade någon persika-päron på halpahalli sist jag handlade, har det nu i några veckor fått vara mangopuré som går ner i min mage.
på första rasten i skolan åt jag ett grönt äpple, som var precis så saftigt och syrligt som jag hade tänkt mig. det fick i alla fall det pinsamma, högljudda kurret i magen att försvinna för en stund.
till lunch serverades vi massor med god sallad, och mexicansk tortillagratäng. riktigt mumsig! även om jag, som vanligt, åt alldeles för mycket.
när jag kom hem lekte jag nakna kocken och fixade potatismos med lite väl vattnig korvsås åt mig och kalle. jag var inte speciellt hungrig så det fick bli en "mini"portion, dvs. en portion som hade varit idyllisk ifall jag råkat följa knytnävsmetoden. dessutom hade jag varit duktig och rivit lite morot, bara för att få i mig (oss?) lite vitaminer.
mer än så har jag nog inte tänkt äta idag, förutom en liten portion chokomoons med mjölk kanske, eftersom vi senare ikväll styr kosan mot netti, där det blir musicquiz och 2e:s öl. hoppeligen är cider också billigare, för annars blir jag nog utan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar