2 november 2010

2: your first love

min första riktiga kärlek var min granne, andré. han var två år äldre än mig, och vi lekte alltid tillsammans, dock hade vi också sällskap av hans två år äldre storasystrar, tvillingarna linda och marie. när jag var fyra år pussades vi bakom jordkällaren, och även om vi båda tyckte det var äckligt med pojk/flickbaciller, så måste det ju bara prövas.
vår kärlek var dock inte speciellt långvarig, efter några mysiga filmkvällar, lekar i skogen samt i kojan tröttnade vi på varandra. eller i alla fall han tröttnade på mig, eftersom han började skolan och då var för tuff för att vara "tillsammans" med en fyra-åring.
när jag skulle börja på femte klass började det hända saker igen, och den sommaren hade vi nån slags romans pågång. tyvärr så steg han återigen i "grad" när han började i högstadiet, och så var det bra med det. i alla fall för hans del. min kärlek fortsatte att vara evig, åtminstone tills nionde klass då jag hittade en "riktig" pojkvän. och än i denna dag slår mitt hjärta ett extra slag när vi är på besök i hemma samtidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar