16 november 2010

12: what's in your bag

okej, för det första vill jag meddela att jag varken tänker ta en bild på innehållet i någon av mina väskor, eller ens berätta vad som finns där. jag har viktigare saker för mig, t.ex. att spela the sims och oja mig över min värkande mage.
om det inte känns bättre i magen imorgon tänker jag hälsa på hos skolhälsovårdaren, eftersom jag inte anser det vara normalt att ha sjukt flera dagar i sträck. imorse hade jag sådan kramp att jag trodde jag skulle gå sönder, eller åtminstone att jag skulle spy.
mina klasskamrater har haft otaliga gissningar, men jag vet inte om någon av dem direkt stämmer in på mina symptom. förslagen lyder: 1. laktosintolerans
2. glutenintolerans 3. graviditet 4. muskelkramper. den sistnämnda är den som jag åtminstone kan skänka en tanke, men jag tror inte det skulle hålla i sig såhär länge. mina egna förslag är blindtarmsinflammation, magsår eller inflammerade äggstockar. ganska svårt att avgöra, alltså.
ikväll kommer också kalle att åka hem till oravais, eftersom han ska på uppbåd imorgon. vilken jäkla tur att det ännu är 2 år tills han rycker in i det militära!
alltså är mina planer för kvällen: dansa zumba helt ifred, duscha tills huden skruttar sig, spela the sims tills ögonen går i kors, och sen ännu se några avsnitt ensam mamma söker, om jag hinner.
hoppeligen kolar jag inte av pga. mina magsmärtor, och så kanske det känns bättre imorgon. men med min tur så blir det väl tvärtom...
även om detta inte bokstavligen handlade om vad som finns i min väska, kan man väl kanske tolka det som vad jag har i dagens bagage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar