28 oktober 2010

rollin'

livet rullar på i vanlig takt igen. kalle är tillbaka och mitt känsloliv är alltså back on track.
för tillfället njuter jag av mitt efterlängtade "höstlov", som varar mellan tisdag och fredag. jag har varit duktig, aktiv studerande och skrivit klart alla mina inlämningsuppgifter, några dagar på förhand till och med!
dessutom har jag lekt housewife denna vecka. förutom att städa och diska och plocka undan kalle har jag bakat både bröd och bullar. bullarna är faktiskt i ugnen just nu, och det måste jag erkänna, att även om jag gjorde dem i min köksmaskin så såg de inte riktigt ut som de brukar!? hoppeligen smakar de ändå lika ljuvliga, och allra mest hoppas jag att kalle tycker om min lilla överraskning. han brukar nämligen ha en tendens att "inte ha lust för tillfället" när jag försökt vara en snäll flickvän...
imorgon ska jag en stund i jobb så länge beth är hos läkaren. det blir ett bra tidsfördriv, eftersom jag fortfarande inte fått mina borttappade OC-avsnitt hitfixade. dessutom blir det fortare kväll, då jag äntligen får träffa min kära vicko. det var inte igår det, minsann!
dagen jag egentligen längtar efter är förstås lördag, eftersom det då är min och kalles ettårsdag. det är helt otroligt att ett år redan gått, det känns ju som igår! och dessutom trodde inte någon av oss att vi ens skulle klara oss ända till jul. tänk så fel man kan ha, och tänk vad underbart det kan vara när det äntligen känns som man hittat rätt tillslut!
hoppeligen ska jag ha tid och ork att sammanfatta en romantisk historia på söndag, dvs med förutsättning att vi har överlevt lördagskvällens dansgala.
solong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar